IT on yrityksen selkäranka – siksi se on myös toimitusjohtajan vastuulla | B2B Solutions

Documentus ja B2B Solutions yhdistyvät – Uusi valtakunnallinen IT-alan yritys tarjoaa asiakkaille entistä monipuolisemmat palvelut

Kaksi vahvaa suomalaista IT- ja tulostusalan palveluyritystä yhdistävät toimintansa elokuussa, kun Documentus Oy sulautuu B2B Solutions Oy:öön. Documentus toimii 16. elokuuta 2021 alkaen B2B Solutions Oy:n nimen ja brändin alla.

Fuusion jälkeen Documentus on osa B2B Solutionsia, itsenäistä, koko maan alueella toimivaa IT- ja tulostusalan yritystä, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavammat modernit tuotteet ja palvelut. Yhdistymisen taustalla on yritysten välinen pitkäaikainen tiivis yhteistyö, yhteisesti jaetut arvot sekä halu kehittää palveluita ja toimintoja entistä paremmiksi.

KIRJOITTAJA

Peter Weckström Peter Weckström
CEO, FOUNDER, B2B Solutions Oy

Yhteistyö vahvistaa yrityksen asemaa Suomen suurimpana Konica Minolta monitoimilaitteiden jälleenmyyjänä. Yritysjärjestelyn kautta monitoimilaitteiden tuen ja huollon toimivuus paranee, ja asiakkaat saavat lisäksi käyttöönsä mm. verkkopuolen, dokumentinhallinnan ja työnkulkujen ammattilaisten osaamisen.

Sulautumisen jälkeen B2B Solutions Oy on toimivan johdon ja avainhenkilöiden omistama yritys, jonka kotipaikka on Helsinki ja sillä on toimipaikkoja Hämeenlinnassa, Joensuussa ja Kuopiossa. Yritys työllistää lähes 40 osaajaa ympäri Suomen.

“Saumaton yhteistyö ja samanhenkisyys ovat luoneet luonnollisen askeleen yritysten yhdistymiselle. Olemme jatkossa entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme ympäri Suomea. Fuusio mahdollistaa myös suuremmat panostukset niin omien palvelumallien kuin asiakkaidemme liiketoimintaedellytysten kehittämiseen turvallisessa ympäristössä”, sanoo Documentus Oy toimitusjohtaja Jani Järvinen.

”Alallamme on ollut pitkään tarve valtakunnalliselle toimijalle, joka yhdistää kaikki yrityksen liiketoiminnan tukemiseen tarvittavat palvelut ja aidon kumppanuuden asiakkaan hyödyksi. Uudessa yrityksessä kaikki hoituu samasta paikasta, oli kyse sitten yrityksen toimintaedellytysten kartoittamisesta, suunnittelemisesta, kehittämisestä tai tukemisesta”, toteaa B2B Solutions Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Peter Weckström.

Yhtiön toiminta jakaantuu seuraaviin palvelualueisiin:
• Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut (tulostus, skannaus, kopiointi, sekä asiakirjanhallinta)
• IT-infran kartoitus, suunnittelu, rakentaminen, IT-ulkoistuspalvelut
• Tietoturva: ympäristön, päätelaitteiden ja käyttäjien suojaus
• Laitteet: kannettavat, laitteiden ja verkon tarvikkeet, puhelimet ja käytetyt laitteet
• Myynti, leasing, palvelulaitteet, laitehallinta
• Help Desk, etätuki, lähituki, huolto
• Pilvipalvelut, Office 365, Azure: lisenssit, suunnittelu, käyttöönotto, hallinnointi
• Asiakaskohtainen verkkokauppa
• Mobiililiittymät

Lisätietoja:
Jani Järvinen, toimitusjohtaja // 0400 599 993 // jani.jarvinen@documentus.fi
Peter Weckström, toimitusjohtaja // 040 066 6666 // peter@b2bsolutions.fi

Suosittelemme seuraavaksi

Webinaari: Virtuaali-cocktail Dell EMC:n kanssa

Webinaarissa tutustutaan mm. Dell Latitude 9400/9500 kannettavien uusiin ominaisuuksiin, kuten niiden sisäänrakennettuun...

LUE LISÄÄ

Työntekijäsi ovat edelleen suurin tietoturvauhka ja yleisin leviämiskanava on sähköposti

Toisessa tapauksessa Suomen musiikkitaivaan tähdiksi tekeytyneet huijarit pyysivät faneiltaan sosiaalisessa mediassa rahallista apua. Hälytyskellojen...

LUE LISÄÄ

Annahan kun autamme!
    Laita meiliä, pirauta puhelimella tai pyydä meidät käymään. Lupaamme ymmärtää yllättävän hyvin yrityksesi todelliset tarpeet.

    Yrityspalvelut


    020 752 9000
    yrityspalvelu@b2bsolutions.fi