Tiedon- ja dokumenttienhallinta - B2B Solutions

Tiedon- ja dokumenttienhallinta

Moni tärkeä dokumentti katoaa arkistoinnin uumeniin, kun sitä ei enää käytetä aktiivisesti. Esimerkiksi monet taustatutkimukset, raportit, sopimukset ja selvitykset voivat kuitenkin olla kuranttia, jopa rahanarvoista materiaalia vielä kuukausien tai vuosienkin jälkeen. Eiköhän tehdä tiedon ja dokumenttien hallinnasta vaivatonta ja automaattista, jolloin oikea työnkulku, tallennus ja arkistointi tekevät tulevista työpäivistä helpompia. 

Kohti virtaviivaisempaa dokumenttienhallintaa

Tärkeä sopimus kateissa? Viime vuonna tehty merkittävä selvitys tarvittaisiin juuri nyt? Arkaluontoisia asiakastietoja tai sihteerin palkkalaskelma lojumassa yhteisen tulostimen kaukalossa? Tällaista tapahtuu ja syynä voi olla inhimillinen erehdys, mutta myös puutteellinen dokumentinhallinta ja tulostusprotokolla.

Tallennus, arkistointi ja tulostus ovat toimia, joihin ei aina kiinnitetä riittävästi huomiota. Oikea dokumentinhallinta tuo monia etuja. Se tehostaa työnkulkua, vähentää virhemahdollisuuksia ihmistyövaiheita karsittaessa ja helpottaa loogisesti ymmärrettävää tallennusta ja arkistointia. Organisaation tieto ja dokumentit ovat aineetonta pääomaa, josta tulee huolehtia turvallisesti.

Esimerkiksi tulostuksen turvallisuuden avaintekijä on laitteiden tietoturva, sillä tätä nykyä lähes jokainen digitaalilaite on kaapattavissa. Kokonaan toinen asia on itse tulosteiden turvallisuus, sillä niiden käsittelyyn liittyy myös inhimillisen virheen mahdollisuus, eli tulosteiden unohtelu tai vääränlainen säilytys. Inhimillisiä erehdyksiä emme pysty estämään, mutta turvatulostus tekee niiden syntymisen huomattavasti epätodennäköisemmäksi.

Korkealaatuiset, tietoturvalliset Konica Minolta -laitteet, dokumentinhallinnan suunnittelu, automatisointi ja turvatulostus sekä henkilökohtaisen asiakaspalvelumme korkea taso ovat avain laadukkaampaan ja turvallisempaan tietojen tallentamiseen, tulostamiseen ja arkistointiin. Otetaan yhdessä tärkeä askel kohti parempaa tiedonhallintaa.

Dokumenttien digitalisointi ja työnkulun tehostaminen

Autamme digitalisoimaan paperiset dokumentit sekä asiakirjat. Automatisoimme dokumenttien työnkulun prosessit tehokkaammaksi.

Turvatulostus

Tulostusratkaisuidemme avulla sinun ei tarvitse olla huolissaan, että sivulliset näkevät asiakirjojasi. Asiakirjat tulostuvat vasta, kun tunnistaudut monitoimilaitteelle henkilökohtaisella kulkukortilla.

Tulostuspalvelut

Tarjoamme tulostuslaitteet sekä huolto- ja ylläpitopalvelun yrityksesi IT-ympäristön tueksi.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Raifiin ja kysyä tiedonhallinnan ratkaisuista lisää.

Lähetä mailia

Webinaari: Virtuaali-cocktail Dell EMC:n kanssa

Webinaarissa tutustutaan mm. Dell Latitude 9400/9500 kannettavien uusiin ominaisuuksiin, kuten niiden sisäänrakennettuun...

LUE LISÄÄ

Työntekijäsi ovat edelleen suurin tietoturvauhka ja yleisin leviämiskanava on sähköposti

Toisessa tapauksessa Suomen musiikkitaivaan tähdiksi tekeytyneet huijarit pyysivät faneiltaan sosiaalisessa mediassa rahallista apua. Hälytyskellojen...

LUE LISÄÄ

IT on yrityksen selkäranka – siksi se on myös toimitusjohtajan vastuulla

Mistä moderni IT-ympäristö koostuu? Toimivan ja oikein suunnitellun IT-ympäristön merkitys on useimmille yrityksille päivän selvä asia. Yhtä selvää...

LUE LISÄÄ

Annahan kun autamme!
Laita meiliä, pirauta puhelimella tai pyydä meidät käymään. Lupaamme ymmärtää yllättävän hyvin yrityksesi todelliset tarpeet.

Yrityspalvelut


020 752 9000
yrityspalvelu@b2bsolutions.fi