Monitoimilaitteet ja tulostus

Moni tärkeä dokumentti katoaa arkistoinnin uumeniin, kun sitä ei enää käytetä aktiivisesti. Esimerkiksi monet taustatutkimukset, raportit, sopimukset ja selvitykset voivat kuitenkin olla kuranttia, jopa rahanarvoista materiaalia vielä kuukausien tai vuosienkin jälkeen. Eiköhän tehdä tiedon ja dokumenttien hallinnasta vaivatonta ja automaattista, jolloin oikea työnkulku, tallennus ja arkistointi tekevät tulevista työpäivistä helpompia.

Kohti virtaviivaisempaa dokumenttienhallintaa

Tärkeä sopimus kateissa? Viime vuonna tehty merkittävä selvitys tarvittaisiin juuri nyt? Arkaluontoisia asiakastietoja tai sihteerin palkkalaskelma lojumassa yhteisen tulostimen kaukalossa? Tällaista tapahtuu ja syynä voi olla inhimillinen erehdys, mutta myös puutteellinen dokumentinhallinta ja tulostusprotokolla.

Tallennus, arkistointi ja tulostus ovat toimia, joihin ei aina kiinnitetä riittävästi huomiota. Oikea dokumentinhallinta tuo monia etuja. Se tehostaa työnkulkua, vähentää virhemahdollisuuksia ihmistyövaiheita karsittaessa ja helpottaa loogisesti ymmärrettävää tallennusta ja arkistointia. Organisaation tieto ja dokumentit ovat aineetonta pääomaa, josta tulee huolehtia turvallisesti.

Esimerkiksi tulostuksen turvallisuuden avaintekijä on laitteiden tietoturva, sillä tätä nykyä lähes jokainen digitaalilaite on kaapattavissa. Kokonaan toinen asia on itse tulosteiden turvallisuus, sillä niiden käsittelyyn liittyy myös inhimillisen virheen mahdollisuus, eli tulosteiden unohtelu tai vääränlainen säilytys. Inhimillisiä erehdyksiä emme pysty estämään, mutta turvatulostus tekee niiden syntymisen huomattavasti epätodennäköisemmäksi.

Korkealaatuiset, tietoturvalliset Konica Minolta -laitteet, dokumentinhallinnan suunnittelu, automatisointi ja turvatulostus sekä henkilökohtaisen asiakaspalvelumme korkea taso ovat avain laadukkaampaan ja turvallisempaan tietojen tallentamiseen, tulostamiseen ja arkistointiin. Otetaan yhdessä tärkeä askel kohti parempaa tiedonhallintaa.

Monitoimilaitteet ja kopiokoneet

Meiltä saat Konica Minoltan ja Epsonin luotettavat ja laadukkaat monitoimilaitteet ja kopiokoneet – niin väreissä kuin mustavalkoisina. Tuotevalikoimamme laajuus, kilpailukykyinen hinnoittelu ja asiantuntevat myyjämme tekevät meistä ykkösvaihtoehtosi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tulostimet

Konica Minoltan laadukkaat, tehokkaat ja toimintavarmat sekä helppokäyttöiset tulostimet – niin väreissä kuin mustavalkoisina – meiltä niin isoille kuin pienemmille yrityksille. Nyt saat kauttamme myös Epsonin kustannustehokkaat suurkuvatulostimet. Ammattitaitoiset myyjämme neuvovat mielellään sopivan tulostimen valinnassa.

Dokumenttien digitalisointi ja työnkulun tehostaminen

Autamme digitalisoimaan paperiset dokumentit sekä asiakirjat. Automatisoimme dokumenttien työnkulun prosessit tehokkaammaksi.

Turvatulostus

Tulostusratkaisuidemme avulla sinun ei tarvitse olla huolissaan, että sivulliset näkevät asiakirjojasi. Asiakirjat tulostuvat vasta, kun tunnistaudut monitoimilaitteelle henkilökohtaisella kulkukortilla.

Tulostuspalvelut

Tarjoamme tulostuslaitteet sekä huolto- ja ylläpitopalvelun yrityksesi IT-ympäristön tueksi.