Yritys - B2B Solutions

B2B Solutions

Asiakkaan asialla vuodesta 1993

Sanotaanko nyt näin, että ei tässä ihan eilisen teeren poikia olla. Tämä ikioma yrityksemme on nimittäin perustettu jo neljännesvuosisata sitten. Alussa meitä oli kolme nuorta ja komeaa kaverusta, jotka touhusivat mobiililiittymien ja -laitteiden parissa aikana, jona ysärimusiikki kuulosti tuoreelta myös muiden kuin meidän mielestämme.

Vuosikymmenen kuluttajille erinomaisia radiolinjoja ja motoroloja myytyämme päätimme aikuistua ja panostaa tulevaisuuden tarmomme yritysasiakkuuksiin. Vuosi oli 2006 ja päätös on edelleen paras ikinä. Erotuimme nimittäin kilpailukentässä oitis erityisen hyvän palvelumme ja aidon auttamisen halumme ansiosta. Pian teimmekin ensimmäiset it-ulkoistussopimuksemme, mistä luontevana jatkumona meillä on tänä päivänä oma konesali ja lukuisia täyden ylläpidon asiakkuuksia.

Tällä hetkellä palvelemme parinkymmenen hengen voimin yhä kasvavaa joukkoa upeita asiakkaitamme. Väkimäärän kasvaessa palveluasenteemme on säilynyt ennallaan. Kerran joku sanoikin, että nämä tyypit ovat kaiketi vain sattumalta it-alalla, hehän voisivat olla yhtä hyvin huippu hovimestareita tai asiakkaan todellisen tarpeen ymmärtäviä arkkitehteja. Tuossa tokaisussa on vinha perä. Se kertoo aika paljon meistä ja meidän tavastamme tehdä työtä.

Annahan kun autamme!
    Laita meiliä, pirauta puhelimella tai pyydä meidät käymään. Lupaamme ymmärtää yllättävän hyvin yrityksesi todelliset tarpeet.

    Yrityspalvelut


    020 752 9000
    yrityspalvelu@b2bsolutions.fi