Skip to main content

B2B Solutions Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jani Järvisen.

Järvinen tuli B2B Solutions Oy:öön tänä vuonna B2B:n fuusioituessa Documentus Oy:n kanssa, jonka toimitusjohtajana Järvinen on toiminut vuodesta 2008 saakka. Järvisellä on monipuolinen kokemus myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Järvinen aloitti B2B Solutions Oy:n toimitusjohtajana 7.9.2021 alkaen.

 

B2B Solutions Oy:n perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Peter Weckström siirtyy toimitusjohtajan tehtävistä vastaamaan yrityksen myynnistä ja sen kehittämisestä 7.9.2021 alkaen. Weckström jatkaa myös yrityksen hallituksen jäsenenä.

”Olen äärimmäisen luottavainen yrityksen tulevaisuuden suhteen, koska yritys on jatkossakin kokonaisuutena osaavissa käsissä. Henkilökohtaisesti olen enemmän kuin innoissani päästessäni käyttämään 100%:sti aikani suurimpaan intohimooni – asiakkaidemme kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvoinnistaan huolehtimiseen.”
 -Peter Weckström

”Haluan kiittää Peteriä hänen korvaamattomasta roolistansa yhtiön DNA:n rakentamisessa, joka on tehnyt B2B:stä erityisen, niin asiakkaiden kuin työntekijöiden silmissä. Onneksemme Peterin rooli jatkuu siinä, mikä B2B:lle on tärkeintä eli Asiakaskohtaamisissa.”
-Esko Keskinen, Hallituksen puheenjohtaja

 

B2B Solutions jatkaa strategian mukaista kasvua, sekä asiakkaiden liiketoimintaedellytysten kehittämistä ja turvaamista.

”Yrityksellä on vahva pohja, joka on rakennettu asiakkaiden kanssa ja asiakasta varten. Asiakas- ja työntekijäsuhteemme ovat pitkäaikaisia, joka heijastuu yhteistyöhön asiakkaiden kanssa päivittäin ja tästä on loistava jatkaa. Parannamme jatkuvasti yhtiön toimintoja, sekä palveluita ja uskon vahvasti siihen, että me B2B:ssä saamme yhdessä tehtyä sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme vieläkin paremman huomisen.”
-Jani Järvinen

Lisätietoja:

Jani Järvinen

Peter Weckström

Myynti Partner, Founder
(Uusimaa)
peter@b2bsolutions.fi
040 066 6666