IT-ympäristön ulkoistaminen

Voit ulkoistaa meille yrityksesi IT-asiat joko osissa tai ihan kokonaan. Huolehdimme haluamassasi laajuudessa kaikesta laitekannasta tietoturvaan ja lisensseistä mobiililaitteisiin. Siis siitä, mikä ei kuulu ydinliiketoimintaasi, mutta jonka merkitys liiketoiminnallesi on kriittinen. Voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut ja palvelutason, sillä toimimme sujuvasti eri teknologioiden ja päämiesten parissa.

Ulkoista IT-ympäristösi turvallisesti

Tuomme yritykseesi huippuluokan IT-osaamisen käyttöösi – olipa kyseessä tietoturvapalveuiden tai ryhmätyökalujen käyttöönotto, digitaalisen neuvotteluympäristön luominen, laitehankinnat tai käytännön neuvot hämmentyneen työntekijän koneen äärellä. Siis ihan mitä tahansa.

Olemme apunasi arjessa, joka päivä, 360 asteen näköalalla ja otamme vastuun yrityksesi koko IT-ympäristöstä – joko yksin tai yhdessä oman IT-asiantuntijasi kanssa.

Kokonaisvaltainen ulkoistaminen

Saat suuryrityksen IT-tietotaidon, palvelutason ja aidosti välittävän tiimin avuksesi kuukausihinnoittelulla.

Osakokonaisuuden ulkoistaminen

Räätälöity osakokonaisuus, joka täydentää tarvittavat palvelut ja asiantuntijaosaamisen yrityksesi IT-ympäristön tueksi.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä konsultoinnista lisää.

Kimmo Lång

B2B blogi

Tietoturvan hallintamalli – mikä se on ja miksi sellainen tulisi olla jokaisella yrityksellä?

TietoturvapolitiikkaTietoturvapolitiikka on kuvaus organisaation ylimmän johdon hyväksymistä käytännöistä, joilla varmistetaan halutun tietoturvan tason toteutuminen kaikissa liiketoimintaan liittyvissä olosuhteissa.​ Politiikka kattaa koko organisaation ja koskettaa niin henkilöstöä, ohjelmistoja, laitteita sekä käyttöoikeuksia yms. Hyvin…
B2B blogi

Copilot for Microsoft 365 – tekoälyavustaja

Lue, miten Copilot for Microsoft 365 voi auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin Microsoft 365-sovellusten kanssa. Copilot for Microsoft 365 on uusi tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan sinua työskentelemään tuottavammin M365-sovellusten kanssa. Copilot…