IT-ympäristön ulkoistaminen - B2B Solutions

IT-ympäristön ulkoistaminen

Voit ulkoistaa meille yrityksesi IT-asiat joko osissa tai ihan kokonaan. Huolehdimme haluamassasi laajuudessa kaikesta laitekannasta tietoturvaan ja lisensseistä mobiililaitteisiin. Siis siitä, mikä ei kuulu ydinliiketoimintaasi, mutta jonka merkitys liiketoiminnallesi on kriittinen. Voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut ja palvelutason, sillä toimimme sujuvasti eri teknologioiden ja päämiesten parissa.

Ulkoista IT-ympäristösi turvallisesti

Tuomme yritykseesi huippuluokan IT-osaamisen käyttöösi – olipa kyseessä tietoturvapalveuiden tai ryhmätyökalujen käyttöönotto, digitaalisen neuvotteluympäristön luominen, laitehankinnat tai käytännön neuvot hämmentyneen työntekijän koneen äärellä. Siis ihan mitä tahansa.

Olemme apunasi arjessa, joka päivä, 360 asteen näköalalla ja otamme vastuun yrityksesi koko IT-ympäristöstä – joko yksin tai yhdessä oman IT-asiantuntijasi kanssa.

Kokonaisvaltainen ulkoistaminen

Saat suuryrityksen IT-tietotaidon, palvelutason ja aidosti välittävän tiimin avuksesi kuukausihinnoittelulla.

Osakokonaisuuden ulkoistaminen

Räätälöity osakokonaisuus, joka täydentää tarvittavat palvelut ja asiantuntijaosaamisen yrityksesi IT-ympäristön tueksi.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä IT-ympäristön ulkoistamisesta lisää.

Lähetä mailia

Webinaari: Virtuaali-cocktail Dell EMC:n kanssa

Webinaarissa tutustutaan mm. Dell Latitude 9400/9500 kannettavien uusiin ominaisuuksiin, kuten niiden sisäänrakennettuun...

LUE LISÄÄ

Työntekijäsi ovat edelleen suurin tietoturvauhka ja yleisin leviämiskanava on sähköposti

Toisessa tapauksessa Suomen musiikkitaivaan tähdiksi tekeytyneet huijarit pyysivät faneiltaan sosiaalisessa mediassa rahallista apua. Hälytyskellojen...

LUE LISÄÄ

IT on yrityksen selkäranka – siksi se on myös toimitusjohtajan vastuulla

Mistä moderni IT-ympäristö koostuu? Toimivan ja oikein suunnitellun IT-ympäristön merkitys on useimmille yrityksille päivän selvä asia. Yhtä selvää...

LUE LISÄÄ

IT-yhteistyökumppani

CMI

CMI on yksi maailman johtavista konfliktinratkaisujärjestöistä. Vuonna 2011 CMI ulkoisti meille koko ICT-ympäristönsä.

Annahan kun autamme!
Laita meiliä, pirauta puhelimella tai pyydä meidät käymään. Lupaamme ymmärtää yllättävän hyvin yrityksesi todelliset tarpeet.

Yrityspalvelut


020 752 9000
yrityspalvelu@b2bsolutions.fi