IT-ympäristön ulkoistaminen

Voit ulkoistaa meille yrityksesi IT-asiat joko osissa tai ihan kokonaan. Huolehdimme haluamassasi laajuudessa kaikesta laitekannasta tietoturvaan ja lisensseistä mobiililaitteisiin. Siis siitä, mikä ei kuulu ydinliiketoimintaasi, mutta jonka merkitys liiketoiminnallesi on kriittinen. Voimme auttaa sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut ja palvelutason, sillä toimimme sujuvasti eri teknologioiden ja päämiesten parissa.

Ulkoista IT-ympäristösi turvallisesti

Tuomme yritykseesi huippuluokan IT-osaamisen käyttöösi – olipa kyseessä tietoturvapalveuiden tai ryhmätyökalujen käyttöönotto, digitaalisen neuvotteluympäristön luominen, laitehankinnat tai käytännön neuvot hämmentyneen työntekijän koneen äärellä. Siis ihan mitä tahansa.

Olemme apunasi arjessa, joka päivä, 360 asteen näköalalla ja otamme vastuun yrityksesi koko IT-ympäristöstä – joko yksin tai yhdessä oman IT-asiantuntijasi kanssa.

Kokonaisvaltainen ulkoistaminen

Saat suuryrityksen IT-tietotaidon, palvelutason ja aidosti välittävän tiimin avuksesi kuukausihinnoittelulla.

Osakokonaisuuden ulkoistaminen

Räätälöity osakokonaisuus, joka täydentää tarvittavat palvelut ja asiantuntijaosaamisen yrityksesi IT-ympäristön tueksi.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä konsultoinnista lisää.

Kimmo Lång

B2B Suojaus
B2B blogi

Mitä tehdä, kun perinteinen virustorjunta ei enää riitä?

Monet hyökkäykset hyödyntävät tänä päivänä tunnettujen ohjelmistojen päivittämättömiä tietoturva-aukkoja, joita löytyy käyttäjien koneilta. Tämä voi olla selkeä sokea piste perinteiselle antivirusohjelmistolle; se ei löytänyt virusta, mutta turvalliseksi tunnistettu ohjelmisto päätti…
B2B Solutions IT-kumppani
B2B blogi

B2B Solutions Oy:lle uusi toimitusjohtaja

B2B Solutions Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jani Järvisen. Järvinen tuli B2B Solutions Oy:öön tänä vuonna B2B:n fuusioituessa Documentus Oy:n kanssa, jonka toimitusjohtajana Järvinen on toiminut vuodesta 2008…