IT-konsultointi

Me autamme sinua jos IT- ympäristösi natisee liitoksissaan, työntekijäsi tuskailevat epäsopivia työvälineitään ja sinusta tuntuu, että ratkaisuvaihtoehtoja IT-ongelmiin on liikaa. Opastamme sinut puolueettomasti ja luotettavasti parhaaseen ja tarpeisiisi sopivimpaan ratkaisuun. Saat selkeät askelmerkit modernin IT-ympäristön rakentamiseen todella helposti: sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa meihin yhteyttä.

Kohti modernia IT-ympäristöä

IT-alalla muutos on jatkuvaa ja nopeaa – sen perässä pysytteleminen on melkoinen haaste. Monessa yrityksessä pyörii vanhentuneita ohjelmia, järjestelmiä on paikkailtu hätäratkaisuilla, eikä oikein kukaan tiedä, mitä kaikkea pitäisi uudistaa, korjata tai hienosäätää. Me olemme kumppanisi muutoksessa, kun on aika tuoda yrityksesi IT tähän päivään ja varautua tulevaisuuteen.

Nykyaikainen IT-ympäristö avaa mahdollisuuksia kasvuun. Työ tehostuu turvallisella pilviratkaisulla. Ajanmukaiset laitteet ja ohjelmistot parantavat tuottavuutta, kun henkilökunta on ohjattu parhaisiin tapoihin hyödyntää IT-järjestelmää. Kun perusasiat ovat kunnossa, yrityksesi on valmiina kasvuun.

Kumppaninamme saat meiltä kaiken tarvitsemasi:

  • Olemassa olevan ympäristön kartoitus, kypsyystason arviointi ja IT-konsultointi
  • Muutoksenhallinta ja tietoturvatason ja -tietoisuuden lisääminen
  • Riskienhallinnan kartoitus, tiketöintijärjestelmä ja Help Desk
  • Pilvikonsultointi (Microsoft Azure, Amazon Web Services ja Google Cloud Platform)
  • Tietoturvakonsultointi
  • Auditoinnit

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä konsultoinnista lisää.

Kimmo Lång

B2B Suojaus
B2B blogi

Mitä tehdä, kun perinteinen virustorjunta ei enää riitä?

Monet hyökkäykset hyödyntävät tänä päivänä tunnettujen ohjelmistojen päivittämättömiä tietoturva-aukkoja, joita löytyy käyttäjien koneilta. Tämä voi olla selkeä sokea piste perinteiselle antivirusohjelmistolle; se ei löytänyt virusta, mutta turvalliseksi tunnistettu ohjelmisto päätti…
B2B Solutions IT-kumppani
B2B blogi

B2B Solutions Oy:lle uusi toimitusjohtaja

B2B Solutions Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jani Järvisen. Järvinen tuli B2B Solutions Oy:öön tänä vuonna B2B:n fuusioituessa Documentus Oy:n kanssa, jonka toimitusjohtajana Järvinen on toiminut vuodesta 2008…