Laitehankinnat ja -hallinta

Kartoitamme kanssasi, mitä laitteita yrityksesi tarvitsee ja teemme hankinnat puolestasi. Näin yrityksesi saa juuri oikeat IT-työkalut työnteon tueksi. Hankintamallimme joustaa yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukaan: tilapäistyövoima, yllätyskasvu tai hetkellinen supistaminen ei saa olla este oikeiden työkalujen käytölle. Huolehdimme myös laitteiden elinkaaresta, vastuullisesti alusta loppuun saakka. Käytössäsi on myös laaja verkkokauppamme, josta löytyvät laitteet ja tarvikkeet joka tarpeeseen.

Kun et ihan tarkkaan tiedä mitä tarvitset

Hankaloittaako runsaudenpula ja valinnan vaikeus hankintoja, joiden pitäisi sujua rutiiniluontoisesti? Olisiko sopiva puhelin iPhone vai kävisikö OnePlus tai Honor? Voisiko läppäri olla Lenovo? Millainen ryhmätulostin olisi viisain valinta tiimillesi?

Meiltä saat asiantuntija-avun kaikkiin laitehankintoihin ja laitteiden ylläpitoon. Halusipa yrityksesi tehdä leasing-sopimuksen, ostaa laitteet omaksi tai ottaa ne palveluna – asiantunteva apu säästää aikaa, päänvaivaa ja ennen kaikkea rahaa. Virhehankinnat tulevat usein pitemmän päälle kalliimmiksi kuin pelkkä ostohinta. Voimme hoitaa joustavasti koko prosessin hankinnasta ylläpitoon ja huoltoon – tai voit tehdä omat valintasi verkkokaupastamme, jonka voimme räätälöidä vastaamaan tarkalleen sinun tarpeitasi.

Ei hätää, me autamme!

Laitteiden hankinta

Hankimme yrityksellesi laitteet ostettuna, liisattuna tai jatkuvana palveluna valmiiksi asennettuina.

Laite- ja lisenssihallinta

Autamme hallitsemaan yrityksesi laitteita ja lisenssejä tietoturvallisesti koko niiden elinkaaren ajan.

Vanhojen laitteiden kierrättäminen

Kierrätämme ja puhdistamme vanhat laitteet tietoturvallisesti ja ympäristöä kuormittamatta.

Räätälöity verkkokauppa

Suunnittelemme ja tuotamme räätälöidyn verkkokaupan kaikkien laitehankintojen tueksi.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kariin ja kysyä konsultoinnista lisää.

Kari Wijkberg

B2B blogi

Tietoturvan hallintamalli – mikä se on ja miksi sellainen tulisi olla jokaisella yrityksellä?

TietoturvapolitiikkaTietoturvapolitiikka on kuvaus organisaation ylimmän johdon hyväksymistä käytännöistä, joilla varmistetaan halutun tietoturvan tason toteutuminen kaikissa liiketoimintaan liittyvissä olosuhteissa.​ Politiikka kattaa koko organisaation ja koskettaa niin henkilöstöä, ohjelmistoja, laitteita sekä käyttöoikeuksia yms. Hyvin…
B2B blogi

Copilot for Microsoft 365 – tekoälyavustaja

Lue, miten Copilot for Microsoft 365 voi auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin Microsoft 365-sovellusten kanssa. Copilot for Microsoft 365 on uusi tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan sinua työskentelemään tuottavammin M365-sovellusten kanssa. Copilot…