Laitehankinnat ja -hallinta

Kartoitamme kanssasi, mitä laitteita yrityksesi tarvitsee ja teemme hankinnat puolestasi. Näin yrityksesi saa juuri oikeat IT-työkalut työnteon tueksi. Hankintamallimme joustaa yrityksesi muuttuvien tarpeiden mukaan: tilapäistyövoima, yllätyskasvu tai hetkellinen supistaminen ei saa olla este oikeiden työkalujen käytölle. Huolehdimme myös laitteiden elinkaaresta, vastuullisesti alusta loppuun saakka. Käytössäsi on myös laaja verkkokauppamme, josta löytyvät laitteet ja tarvikkeet joka tarpeeseen.

Kun et ihan tarkkaan tiedä mitä tarvitset

Hankaloittaako runsaudenpula ja valinnan vaikeus hankintoja, joiden pitäisi sujua rutiiniluontoisesti? Olisiko sopiva puhelin iPhone vai kävisikö OnePlus tai Honor? Voisiko läppäri olla Lenovo? Millainen ryhmätulostin olisi viisain valinta tiimillesi?

Meiltä saat asiantuntija-avun kaikkiin laitehankintoihin ja laitteiden ylläpitoon. Halusipa yrityksesi tehdä leasing-sopimuksen, ostaa laitteet omaksi tai ottaa ne palveluna – asiantunteva apu säästää aikaa, päänvaivaa ja ennen kaikkea rahaa. Virhehankinnat tulevat usein pitemmän päälle kalliimmiksi kuin pelkkä ostohinta. Voimme hoitaa joustavasti koko prosessin hankinnasta ylläpitoon ja huoltoon – tai voit tehdä omat valintasi verkkokaupastamme, jonka voimme räätälöidä vastaamaan tarkalleen sinun tarpeitasi.

Ei hätää, me autamme!

Laitteiden hankinta

Hankimme yrityksellesi laitteet ostettuna, liisattuna tai jatkuvana palveluna valmiiksi asennettuina.

Laite- ja lisenssihallinta

Autamme hallitsemaan yrityksesi laitteita ja lisenssejä tietoturvallisesti koko niiden elinkaaren ajan.

Vanhojen laitteiden kierrättäminen

Kierrätämme ja puhdistamme vanhat laitteet tietoturvallisesti ja ympäristöä kuormittamatta.

Räätälöity verkkokauppa

Suunnittelemme ja tuotamme räätälöidyn verkkokaupan kaikkien laitehankintojen tueksi.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kariin ja kysyä konsultoinnista lisää.

Kari Wijkberg

B2B Suojaus
B2B blogi

Mitä tehdä, kun perinteinen virustorjunta ei enää riitä?

Monet hyökkäykset hyödyntävät tänä päivänä tunnettujen ohjelmistojen päivittämättömiä tietoturva-aukkoja, joita löytyy käyttäjien koneilta. Tämä voi olla selkeä sokea piste perinteiselle antivirusohjelmistolle; se ei löytänyt virusta, mutta turvalliseksi tunnistettu ohjelmisto päätti…
B2B Solutions IT-kumppani
B2B blogi

B2B Solutions Oy:lle uusi toimitusjohtaja

B2B Solutions Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jani Järvisen. Järvinen tuli B2B Solutions Oy:öön tänä vuonna B2B:n fuusioituessa Documentus Oy:n kanssa, jonka toimitusjohtajana Järvinen on toiminut vuodesta 2008…