Pilviratkaisut - B2B Solutions

Pilviratkaisut

Haluaisitko kuulla, miksi sinun yrityksesi on järkevää siirtyä pilvipalveluihin? Me kerromme sen sinulle – ja myös sen, kuinka tarpeen vaatiessa siirryt pilvestä pois. Autamme siirtämään datasi ja palvelusi hallitusti pilveen ja opastamme hallitsemaan kokonaisuutta turvallisesti. Suunnittelemme sinun yrityksesi tarpeisiin täydellisesti sopivan kokonaisuuden, jonka avulla lisäät tuottavuutta ja tehostat työn kulkua.

Varmista, että tieto kulkee kuten pitääkin

Pilvipalvelut ja ryhmätyökalut varmistavat sujuvan ja tehokkaan työnkulun. Ei kuitenkaan ole samantekevää, millaisessa pilvessä tiedostosi ovat. Me autamme sinut oikeaan osoitteeseen – se on Office 365.

Tuttujen työkalujen lisäksi Office 365 tarjoaa aivan omaa luokkaansa olevan tietoturvan sekä tiedostojen saatavuuden ajasta, paikasta tai päätelaitteesta riippumatta.

Käyttäjien lisääminen palveluun on helppoa ja Office 365 varmistaa, että kaikki käyttävät dokumenttien ja ohjelmien viimeisintä versiota. Näin tärkeät tiedot, muutokset ja päivitykset eivät unohdu sähköpostin syövereihin tai katoa kyberavaruuteen.

Microsoft 365 -ympäristön käyttöönotto ja hallinnointi

Autamme valitsemaan tarvittavat Microsoft 365 -palvelut työntekijöillesi ja huolehdimme pilviympäristön ylläpidosta sekä tietoturvasta.

Microsoft Azure -ympäristö

Huolehdimme Azure-ympäristöjen ja -palveluiden ylläpidosta ja hallinnasta. Kuukausipalvelumme kattaa ympäristön operatiivisen valvonnan sekä ympäristön tarvittavat päivitys- ja varmistustoimenpiteet.

Liiketoimintadatan kerääminen ja hyödyntäminen

Asiantuntijamme auttavat keräämään, ymmärtämään ja hyödyntämään liiketoiminnallenne tärkeää dataa pureutumalla yrityksenne liiketoimintaprosesseihin, jonka avulla saadaan konkreettista näyttöä päätöksenteon tueksi.

Pilvikonsultointi ja pilviarkkitehtuurin suunnittelu

Oli yrityksesi IT-ympäristö paikallinen (on-prem), Azuressa, tai näiden yhdistelmä, asiantuntijamme auttavat kohti toimivaa ja tietoturvallista IT-ympäristöä.

Koulutukset

Nyt on korkea aika ottaa Azure ja Microsoftin muut pilvipalvelut käyttöön. Tarjoamme koulutuksia kaikilta Microsoftin pilvipalveluiden osa-alueilta, joilla tehostat yrityksesi sisäistä viestintää sekä turvallista tiedon- ja dokumenttienhallintaa.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä IT-ympäristön tietoturva-asioista lisää.

Lähetä mailia

Webinaari: Virtuaali-cocktail Dell EMC:n kanssa

Webinaarissa tutustutaan mm. Dell Latitude 9400/9500 kannettavien uusiin ominaisuuksiin, kuten niiden sisäänrakennettuun...

LUE LISÄÄ

Työntekijäsi ovat edelleen suurin tietoturvauhka ja yleisin leviämiskanava on sähköposti

Toisessa tapauksessa Suomen musiikkitaivaan tähdiksi tekeytyneet huijarit pyysivät faneiltaan sosiaalisessa mediassa rahallista apua. Hälytyskellojen...

LUE LISÄÄ

IT on yrityksen selkäranka – siksi se on myös toimitusjohtajan vastuulla

Mistä moderni IT-ympäristö koostuu? Toimivan ja oikein suunnitellun IT-ympäristön merkitys on useimmille yrityksille päivän selvä asia. Yhtä selvää...

LUE LISÄÄ

Annahan kun autamme!
Laita meiliä, pirauta puhelimella tai pyydä meidät käymään. Lupaamme ymmärtää yllättävän hyvin yrityksesi todelliset tarpeet.

Yrityspalvelut


020 752 9000
yrityspalvelu@b2bsolutions.fi