Pilviratkaisut

Haluaisitko kuulla, miksi sinun yrityksesi on järkevää siirtyä pilvipalveluihin? Me kerromme sen sinulle – ja myös sen, kuinka tarpeen vaatiessa siirryt pilvestä pois. Autamme siirtämään datasi ja palvelusi hallitusti pilveen ja opastamme hallitsemaan kokonaisuutta turvallisesti. Suunnittelemme sinun yrityksesi tarpeisiin täydellisesti sopivan kokonaisuuden, jonka avulla lisäät tuottavuutta ja tehostat työn kulkua.

Varmista, että tieto kulkee kuten pitääkin

Pilvipalvelut ja ryhmätyökalut varmistavat sujuvan ja tehokkaan työnkulun. Ei kuitenkaan ole samantekevää, millaisessa pilvessä tiedostosi ovat. Me autamme sinut oikeaan osoitteeseen – se on Office 365.

Tuttujen työkalujen lisäksi Office 365 tarjoaa aivan omaa luokkaansa olevan tietoturvan sekä tiedostojen saatavuuden ajasta, paikasta tai päätelaitteesta riippumatta.

Käyttäjien lisääminen palveluun on helppoa ja Office 365 varmistaa, että kaikki käyttävät dokumenttien ja ohjelmien viimeisintä versiota. Näin tärkeät tiedot, muutokset ja päivitykset eivät unohdu sähköpostin syövereihin tai katoa kyberavaruuteen.

Microsoft Office 365 -ympäristön käyttöönotto ja hallinnointi

Autamme valitsemaan tarvittavat Microsoft Office 365 -palvelut työntekijöillesi ja huolehdimme pilviympäristön ylläpidosta sekä tietoturvasta.

Microsoft Azure -ympäristö

Huolehdimme Azure-ympäristöjen ja -palveluiden ylläpidosta ja hallinnasta. Kuukausipalvelumme kattaa ympäristön operatiivisen valvonnan sekä ympäristön tarvittavat päivitys- ja varmistustoimenpiteet.

Liiketoimintadatan kerääminen ja hyödyntäminen

Asiantuntijamme auttavat keräämään, ymmärtämään ja hyödyntämään liiketoiminnallenne tärkeää dataa pureutumalla yrityksenne liiketoimintaprosesseihin, jonka avulla saadaan konkreettista näyttöä päätöksenteon tueksi.

Pilvikonsultointi ja pilviarkkitehtuurin suunnittelu

Oli yrityksesi IT-ympäristö paikallinen (on-prem), Azuressa, tai näiden yhdistelmä, asiantuntijamme auttavat kohti toimivaa ja tietoturvallista IT-ympäristöä.

Koulutukset

Nyt on korkea aika ottaa Azure ja Microsoftin muut pilvipalvelut käyttöön. Tarjoamme koulutuksia kaikilta Microsoftin pilvipalveluiden osa-alueilta, joilla tehostat yrityksesi sisäistä viestintää sekä turvallista tiedon- ja dokumenttienhallintaa.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä pilviratkaisuista lisää.

Kimmo Lång

B2B Suojaus
B2B blogi

Mitä tehdä, kun perinteinen virustorjunta ei enää riitä?

Monet hyökkäykset hyödyntävät tänä päivänä tunnettujen ohjelmistojen päivittämättömiä tietoturva-aukkoja, joita löytyy käyttäjien koneilta. Tämä voi olla selkeä sokea piste perinteiselle antivirusohjelmistolle; se ei löytänyt virusta, mutta turvalliseksi tunnistettu ohjelmisto päätti…
B2B Solutions IT-kumppani
B2B blogi

B2B Solutions Oy:lle uusi toimitusjohtaja

B2B Solutions Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jani Järvisen. Järvinen tuli B2B Solutions Oy:öön tänä vuonna B2B:n fuusioituessa Documentus Oy:n kanssa, jonka toimitusjohtajana Järvinen on toiminut vuodesta 2008…