Tietoturvaratkaisut

Jokainen yritys on jatkuvasti alttiina tietoturvahyökkäyksille. Tietovuodot ja varastetut asiakastiedot sekä viime aikoina yleistyneet palvelunestohyökkäykset luovat uusia riskitekijöitä yrityksen liiketoiminnalle sekä maineelle.

Pelkästään Microsoft ilmoittaa havaitsevansa 4000 kiristyshyökkäystä päivittäin ¹ ja noin puolet Traficomin tietoon tulleista Office 365 -kalasteluyrityksistä johtaa tietomurtoon ².

B2B Suojaus – suojaa yrityksesi päätelaitteet, data ja käyttäjät yhdellä kuukausisopimuksella

Meidän kanssamme huoli ja vastuu tietomurtojen havaitsemisesta ja torjunnasta kevenee huomattavasti. B2B Suojauksella varmistat liiketoiminnan sujuvuuden ja suojaat yrityksesi päätelaitteet, datan sekä käyttäjät uusimmilla tietoturvaratkaisuilla. Ennen palvelun käyttöönottoa arvioimme kanssasi nykyisen tilanteesi ja mahdolliset riskit, jonka jälkeen suunnittelemme oikeat ratkaisut koko IT-ympäristösi suojaamiseen – päätelaitteista dataan ja käyttäjien identiteetteihin. Valitsemme tarpeeseenne sopivat Microsoft 365 -palvelut ja huolehdimme koko pilviympäristösi tietoturvasta, ylläpidosta sekä henkilöstön koulutuksesta.

B2B Suojaus räätälöidään vastaamaan liiketoimintasi tarpeita ja saat sen käyttöösi yksinkertaisella kuukausisopimuksella, ilman määräaikaisia sopimuksia.

¹ 2018 NBC News Today, Hacking of America: U.S. Under Cyber Attack
² Traficom, Kyberturvallisuuskeskus: Suojautuminen Microsoft Office 365 -tunnusten kalastelulta ja tietomurroilta

B2B Suojaus alkaen

6,90 € / käyttäjä / kk

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä konsultoinnista lisää.

Kimmo Lång

B2B blogi

Tietoturvan hallintamalli – mikä se on ja miksi sellainen tulisi olla jokaisella yrityksellä?

TietoturvapolitiikkaTietoturvapolitiikka on kuvaus organisaation ylimmän johdon hyväksymistä käytännöistä, joilla varmistetaan halutun tietoturvan tason toteutuminen kaikissa liiketoimintaan liittyvissä olosuhteissa.​ Politiikka kattaa koko organisaation ja koskettaa niin henkilöstöä, ohjelmistoja, laitteita sekä käyttöoikeuksia yms. Hyvin…
B2B blogi

Copilot for Microsoft 365 – tekoälyavustaja

Lue, miten Copilot for Microsoft 365 voi auttaa sinua työskentelemään tehokkaammin Microsoft 365-sovellusten kanssa. Copilot for Microsoft 365 on uusi tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan sinua työskentelemään tuottavammin M365-sovellusten kanssa. Copilot…