Suojaa päätelaitteet, data ja käyttäjät alk. 22 € / hlö / kk

Tietoturvaratkaisut

Jokainen yritys on jatkuvasti alttiina tietoturvahyökkäyksille. Tietovuodot ja varastetut asiakastiedot sekä viime aikoina yleistyneet palvelunestohyökkäykset luovat uusia riskitekijöitä yrityksen liiketoiminnalle sekä maineelle.

Pelkästään Microsoft ilmoittaa havaitsevansa 4000 kiristyshyökkäystä päivittäin ¹ ja noin puolet Traficomin tietoon tulleista Office 365 -kalasteluyrityksistä johtaa tietomurtoon ².

B2B Suojaus – suojaa yrityksesi päätelaitteet, data ja käyttäjät yhdellä kuukausisopimuksella

Meidän kanssamme huoli ja vastuu tietomurtojen havaitsemisesta ja torjunnasta kevenee huomattavasti. B2B Suojauksella varmistat liiketoiminnan sujuvuuden ja suojaat yrityksesi päätelaitteet, datan sekä käyttäjät uusimmilla tietoturvaratkaisuilla. Ennen palvelun käyttöönottoa arvioimme kanssasi nykyisen tilanteesi ja mahdolliset riskit, jonka jälkeen suunnittelemme oikeat ratkaisut koko IT-ympäristösi suojaamiseen – päätelaitteista dataan ja käyttäjien identiteetteihin. Valitsemme tarpeeseenne sopivat Microsoft 365 -palvelut ja huolehdimme koko pilviympäristösi tietoturvasta, ylläpidosta sekä henkilöstön koulutuksesta.
B2B Suojaus räätälöidään vastaamaan liiketoimintasi tarpeita ja saat sen käyttöösi yksinkertaisella kuukausisopimuksella, ilman määräaikaisia sopimuksia.

¹ 2018 NBC News Today, Hacking of America: U.S. Under Cyber Attack
² Traficom, Kyberturvallisuuskeskus: Suojautuminen Microsoft Office 365 -tunnusten kalastelulta ja tietomurroilta

B2B Suojaus alkaen: 22 € / käyttäjä / kk

Suojaa data

Liiketoiminnalle kriittistä dataa ei ole järkevää säilyttää ulkoisilla kovalevyillä, muistitikuilla tai suojaamattomilla laitteilla. B2B Suojauksella saat täyden kontorollin ja näköalan yrityksesi datan käyttöön ja tallennat sen turvallisesti pilveen tai konesaliimme.

Suojaa käyttäjien identiteetit

Helpoin tie yrityksesi tietoihin on käyttäjien kautta. Oikein valituilla toimenpiteillä saadaan suojauduttua 99,9% identiteettivarkauksista. Käyttäjien säännöllisellä koulutuksella sekä Microsoft 365 -ratkaisuilla turvaat kriittisen tiedon, käyttäjien identiteetit sekä yrityksesi maineen.

Suojaa päätelaitteet

Yrityksesi läppärit, puhelimet ja muut päätelaitteet saattavat olla saastuneita, vaikka ne toimisivat normaalisti. B2B Suojauksella valvomme laitteiden toimintaa 24/7. Mikäli havaitsemme epänormaalia toimintaa, siirtyy tapaus asiantuntijamme käsiteltäväksi ja tapahtumaan reagoidaan sen vaatimalla tavalla.

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä B2B Suojauksesta tai Microsoft 365 -palveluista lisää.

Lähetä mailia

Webinaari: Virtuaali-cocktail Dell EMC:n kanssa

Webinaarissa tutustutaan mm. Dell Latitude 9400/9500 kannettavien uusiin ominaisuuksiin, kuten niiden sisäänrakennettuun...

LUE LISÄÄ

Työntekijäsi ovat edelleen suurin tietoturvauhka ja yleisin leviämiskanava on sähköposti

Toisessa tapauksessa Suomen musiikkitaivaan tähdiksi tekeytyneet huijarit pyysivät faneiltaan sosiaalisessa mediassa rahallista apua. Hälytyskellojen...

LUE LISÄÄ

IT on yrityksen selkäranka – siksi se on myös toimitusjohtajan vastuulla

Mistä moderni IT-ympäristö koostuu? Toimivan ja oikein suunnitellun IT-ympäristön merkitys on useimmille yrityksille päivän selvä asia. Yhtä selvää...

LUE LISÄÄ

IT-yhteistyökumppani

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä.

Annahan kun autamme!
Laita meiliä, pirauta puhelimella tai pyydä meidät käymään. Lupaamme ymmärtää yllättävän hyvin yrityksesi todelliset tarpeet.

Yrityspalvelut


020 752 9000
yrityspalvelu@b2bsolutions.fi