Tietoturvaratkaisut

Jokainen yritys on jatkuvasti alttiina tietoturvahyökkäyksille. Tietovuodot ja varastetut asiakastiedot sekä viime aikoina yleistyneet palvelunestohyökkäykset luovat uusia riskitekijöitä yrityksen liiketoiminnalle sekä maineelle.

Pelkästään Microsoft ilmoittaa havaitsevansa 4000 kiristyshyökkäystä päivittäin ¹ ja noin puolet Traficomin tietoon tulleista Office 365 -kalasteluyrityksistä johtaa tietomurtoon ².

B2B Suojaus – suojaa yrityksesi päätelaitteet, data ja käyttäjät yhdellä kuukausisopimuksella

Meidän kanssamme huoli ja vastuu tietomurtojen havaitsemisesta ja torjunnasta kevenee huomattavasti. B2B Suojauksella varmistat liiketoiminnan sujuvuuden ja suojaat yrityksesi päätelaitteet, datan sekä käyttäjät uusimmilla tietoturvaratkaisuilla. Ennen palvelun käyttöönottoa arvioimme kanssasi nykyisen tilanteesi ja mahdolliset riskit, jonka jälkeen suunnittelemme oikeat ratkaisut koko IT-ympäristösi suojaamiseen – päätelaitteista dataan ja käyttäjien identiteetteihin. Valitsemme tarpeeseenne sopivat Microsoft 365 -palvelut ja huolehdimme koko pilviympäristösi tietoturvasta, ylläpidosta sekä henkilöstön koulutuksesta.

B2B Suojaus räätälöidään vastaamaan liiketoimintasi tarpeita ja saat sen käyttöösi yksinkertaisella kuukausisopimuksella, ilman määräaikaisia sopimuksia.

¹ 2018 NBC News Today, Hacking of America: U.S. Under Cyber Attack
² Traficom, Kyberturvallisuuskeskus: Suojautuminen Microsoft Office 365 -tunnusten kalastelulta ja tietomurroilta

B2B Suojaus alkaen

6,90 € / käyttäjä / kk

Asiantuntijamme auttavat

Voit ottaa yhteyttä Kimmoon ja kysyä konsultoinnista lisää.

Kimmo Lång

B2B Suojaus
B2B blogi

Mitä tehdä, kun perinteinen virustorjunta ei enää riitä?

Monet hyökkäykset hyödyntävät tänä päivänä tunnettujen ohjelmistojen päivittämättömiä tietoturva-aukkoja, joita löytyy käyttäjien koneilta. Tämä voi olla selkeä sokea piste perinteiselle antivirusohjelmistolle; se ei löytänyt virusta, mutta turvalliseksi tunnistettu ohjelmisto päätti…
B2B Solutions IT-kumppani
B2B blogi

B2B Solutions Oy:lle uusi toimitusjohtaja

B2B Solutions Oy:n hallitus on valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Jani Järvisen. Järvinen tuli B2B Solutions Oy:öön tänä vuonna B2B:n fuusioituessa Documentus Oy:n kanssa, jonka toimitusjohtajana Järvinen on toiminut vuodesta 2008…