Skip to main content

Kaksi vahvaa suomalaista IT- ja tulostusalan palveluyritystä yhdistävät toimintansa elokuussa, kun Documentus Oy sulautuu B2B Solutions Oy:öön. Documentus toimii 16. elokuuta 2021 alkaen B2B Solutions Oy:n nimen ja brändin alla.

Fuusion jälkeen Documentus on osa B2B Solutionsia, itsenäistä, koko maan alueella toimivaa IT- ja tulostusalan yritystä, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavammat modernit tuotteet ja palvelut. Yhdistymisen taustalla on yritysten välinen pitkäaikainen tiivis yhteistyö, yhteisesti jaetut arvot sekä halu kehittää palveluita ja toimintoja entistä paremmiksi.

Yhteistyö vahvistaa yrityksen asemaa Suomen suurimpana Konica Minolta monitoimilaitteiden jälleenmyyjänä. Yritysjärjestelyn kautta monitoimilaitteiden tuen ja huollon toimivuus paranee, ja asiakkaat saavat lisäksi käyttöönsä mm. verkkopuolen, dokumentinhallinnan ja työnkulkujen ammattilaisten osaamisen.

Sulautumisen jälkeen B2B Solutions Oy on toimivan johdon ja avainhenkilöiden omistama yritys, jonka kotipaikka on Helsinki ja sillä on toimipaikkoja Hämeenlinnassa, Joensuussa ja Kuopiossa. Yritys työllistää lähes 40 osaajaa ympäri Suomen.

“Saumaton yhteistyö ja samanhenkisyys ovat luoneet luonnollisen askeleen yritysten yhdistymiselle. Olemme jatkossa entistä vahvempi kumppani asiakkaillemme ympäri Suomea. Fuusio mahdollistaa myös suuremmat panostukset niin omien palvelumallien kuin asiakkaidemme liiketoimintaedellytysten kehittämiseen turvallisessa ympäristössä”, sanoo Documentus Oy toimitusjohtaja Jani Järvinen.

”Alallamme on ollut pitkään tarve valtakunnalliselle toimijalle, joka yhdistää kaikki yrityksen liiketoiminnan tukemiseen tarvittavat palvelut ja aidon kumppanuuden asiakkaan hyödyksi. Uudessa yrityksessä kaikki hoituu samasta paikasta, oli kyse sitten yrityksen toimintaedellytysten kartoittamisesta, suunnittelemisesta, kehittämisestä tai tukemisesta”, toteaa B2B Solutions Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Peter Weckström.

Yhtiön toiminta jakaantuu seuraaviin palvelualueisiin:
• Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut (tulostus, skannaus, kopiointi, sekä asiakirjanhallinta)
• IT-infran kartoitus, suunnittelu, rakentaminen, IT-ulkoistuspalvelut
• Tietoturva: ympäristön, päätelaitteiden ja käyttäjien suojaus
• Laitteet: kannettavat, laitteiden ja verkon tarvikkeet, puhelimet ja käytetyt laitteet
• Myynti, leasing, palvelulaitteet, laitehallinta
• Help Desk, etätuki, lähituki, huolto
• Pilvipalvelut, Office 365, Azure: lisenssit, suunnittelu, käyttöönotto, hallinnointi
• Asiakaskohtainen verkkokauppa
• Mobiililiittymät

Lisätietoja:
Jani Järvinen, toimitusjohtaja // 0400 599 993 // jani.jarvinen@documentus.fi
Peter Weckström, toimitusjohtaja // 040 066 6666 // peter@b2bsolutions.fi