Skip to main content

case

Unga Teatern

Espoolainen Unga Teatern esittää korkeatasoista lasten- ja nuortenteatteria kahdella kielellä. Suuren osan omasta markkinointimateriaalistaan itse tuottava teatteri on luottanut jo vuosien ajan B2B:n toimittamiin laitteisiin.

Unga Teaternin näytelmät ihastuttavat vuodesta toiseen niin ruotsin- kuin suomenkielistäkin yleisöä. Esityksiä järjestetään pääasiassa teatterin omalla Lillklobb-näyttämöllä Espoon Kilossa sekä Diana-näyttämöllä Helsingin Erottajankadulla. Lisäksi ohjelmistoon kuuluu jonkin verran kiertäviä produktioita. Jo vuonna 1960 perustettu lasten- ja nuortenteatteri on lajinsa vanhin Suomessa. Ohjelmistoa valittaessa lähtökohtana on, että se mikä on todella tärkeää elämässä kiinnostaa iästä riippumatta. Aktiivisen ja ajan hermolla pysyttelevän Unga Teaternin ohjelmistoon onkin valittu niin maailmankirjallisuuden klassikoita kuin huomattavasti uudempiakin näytelmiä.

B2B Solutionsin yhteistyö espoolaisteatterin kanssa alkoi noin seitsemän vuotta sitten. B2B:n Heikki Järvisen yhteydenotto herätti tuolloin luottamuksen siitä, että pätevä ja varmasti asiansa hoitava toimistotekniikan ammattilainen oli löytynyt.

Oikeat välineet kovaan käyttöön
Unga Teatern tekee itse valtaosan markkinointimateriaalistaan, joten B2B:n toimittamalla Konica Minoltan laitteella on merkittävä rooli teatterin toiminnassa. Parhaillaan tulostuu materiaaleja esimerkiksi Viirun ja Pesosen joulusta sekä helmikuussa ensi-iltansa saavasta Charles Dickensin ikivihreästä Oliver Twististä. Markkinointikäytön vuoksi teatterin Konica Minoltalta vaaditaan ennen kaikkea erinomaista tulostusjälkeä sekä luotettavuutta. Näihin ominaisuuksiin on oltu tyytyväisiä, kuten laitteen helppokäyttöisyyteenkin. Konetta tarvitaan paljon myös toimiston ruutiinitöihin, kuten kopiointiin.

Unga Teaternin tuottaja ja hallintojohtaja Vibeke Löfgrén kehuu Documentuksen palvelua, joustavuutta ja alan tuntemusta. Löfgrén mainitsee Heikki Järvisen mukavaksi yhteistyökumppaniksi sekä arvostaa sitä, että sama mies on hoitanut asioita alusta asti. Kaikki sovittu on hoidettu aina ajallaan, eikä huoltoasioissakaan ole tullut vastaan ongelmia. Tulostuksen ja kopioinnin sujuvuus on siis antanut omalta osaltaan Unga Teaternin keskittyä olennaiseen – laadukkaan teatterin tekemiseen.